"Vi giver dig råd - til tiden"  
 

 "A leader is one who knows the way, goes the way and shows the way"John Maxwell

De administrative krav til klinikejere er mange, og kan være svære at nå i en travl hverdag, hvor det primære fokus er patientbehandling. Hos efectus har vi flere års operationel erfaring med de administrative opgaver i en tandlægeklinik. Vi kan derfor tilbyde klinikken at udvikle løsninger, der optimerer de daglige processer på klinikken.
For nogle klinikker vil det handle om konkrete opgaver, der skal planlægges og gennemføres. For andre klinikker vil der være et behov for, at efectus på mere permanent basis (ex. nogle timer hver uge)  varetager opgaver, som er relateret til ledelse og administration.

Målet er at klinikejerne kan fokusere på deres primære opgave - det tandlægefaglige - og efectus kan aflaste ved at overtage ansvaret for løsning af opgaver indenfor ledelse og økonomi. Resultatet kan være en større frihed for klinikejeren, et større økonomisk udbytte og en øget arbejdsglæde.  Copyright: efectus Dental Consulting 2014 - Foto og webdesign: Alexandar Søndergaard Rezonanz Kommunikation

22%