"Vi giver dig råd - til tiden"  

Ulla Mathiassen Pilemand
Direktør og rådgiver, efectus
 

Virksomhedsgrundlaget for efectus dental consulting, bygger på en forretningside, der er skabt på baggrund af dialog med danske klinikejere. De beskriver en travl hverdag præget af mange forskellige beslutningsprocesser i forhold til patienterne, klinikken og de ansatte. Derudover nævner de at det kan være svært at navigere og prioritere blandt de mange opgaver og i sidste ende få det overskud de ønsker sig.

Inspireret af dette besluttede jeg at etablere rådgivningsvirksomheden efectus, et sted, hvor klinikejere kan få lige netop den support, som de har behov for, for at deres tandlægeklinik kan blive som de drømmer om. Uanset om det handler om øget overskud, arbejdsglæde på klinikken eller stor patienttilfredshed.

Klinikejerne skal søge efectus, fordi det er et rådgivningsfirma, der har stor indsigt i og praktisk erfaring fra den daglige drift af en tandlægeklinik. En baggrund som cand odont samt flere års praktisk erfaring fra en stilling, som klinikchef på en større tandlægeklinik, sikrer klinikejere at rådgivning fra efectus sker ud fra en solid indsigt i hverdagen på en tandlægeklinik.

Hos efectus dental consulting er vores slogan ”Vi giver dig råd – til tiden”. Det signalerer en stor interesse for spørgsmålet ”Hvordan får vi tid til det vi gerne vil, samtidig med at vi udvikler os på det personlige og forretningsmæssige plan?" Interessen for det forretningsmæssige blev grundlagt i forbindelse med uddannelsen som cand. odont. Allerede før endt studie vidste jeg, at den viden jeg havde erhvervet på studiet skulle anvendes til at øge min forretningsforståelse.  Det førte til mange år med salg, markedsføring, ledelse og økonomi indenfor medicinalindustrien i virksomheder som Astra, Coloplast og Pfizer. Erfaringen blev suppleret med en Bachelor of Business Administration, hvilket betyder at efectus dental consulting i dag med stor erfaring kan rådgive klinikejere indenfor disse områder.

En Master i Organisationspsykologi danner rammen for det teoretiske fundament for efectus' forståelse af organisationer (ex. en tandklinik) og hvorfor de ansatte handler som de gør (ex. i forbindelse med forandringer). Inspireret af de udfordringer klinikejere har med både at være en del af det daglige arbejde med patientbehandling, være leder og samtidig tilgodese ejerskabets interesse, skrev jeg i forbindelse med uddannelsen et større projektarbejde om ejerledede virksomheder. En indsigt der kommer klinikejerne til gode når de søger rådgivning hos efectus dental consulting.

  Copyright: efectus Dental Consulting 2014 - Foto og webdesign: Alexandar Søndergaard Rezonanz Kommunikation

22%