"Vi giver dig råd - til tiden"  
 













"It's all about the combined effort" amerikansk jægersoldat

efectus er en virksomhed, hvor klinikejere kan hente rådgivning og hjælp til implementering af nye tiltag.
Klinikejere er fagprofessionelle og højt specialiserede inden for det tandfaglige område. De tilbringer alle mange timer om ugen med at udøve deres tandlægefaglige profession. Desuden skal de kunne håndtere ledelsesmæssige og administrative opgaver som ejere og ledere af deres klinik. I den forbindelse kan både tid og ressourcer være en mangelvare. Det er netop det efectus kan tilbyde. Vi kan selvstændigt løse opgaver af administrativ karakter, og i tæt dialog med klinikejeren kan vi tilbyde at rådgive omkring drift og udvikling af klinikken.
efectus har stor indsigt i hvad der sker i den odontologiske verden og har samtidig en stor forståelse for, hvilke krav der stilles til det tandlægefaglige. Begge udfordringer tager vi højde for i vores rådgivning.

Forståelsen af moderne tandsundhed bygger på en holdning til, at forebyggelse er vigtig og bedre end helbredelse. Den samme tankegang er yderst relevant, når det gælder ansvaret for en tandlægeklinik. Udfordringer kan nemmere løses, hvis man kan identificere potentielle problemer inden de opstår, alternativt løse dem, mens de stadig er små.
efectus hjælper klinikejere med at være proaktive.

Baseret på solid faglig indsigt og ledelsesmæssigt kompetence af den daglige drift af en tandlægeklinik kan efectus hjælpe med at løse en lang række praktiske opgaver, som klinikejeren ikke selv har tid til at tage sig af, ex:
Ansættelser, administrative opgaver og udvikling af medarbejdere.





  Copyright: efectus Dental Consulting 2014 - Foto og webdesign: Alexandar Søndergaard Rezonanz Kommunikation

22%