Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

GIV DINE ANSATTE DEN RETTE LØN TIL TIDEN 

Hvis du har en mindre eller en mellemstor virksomhed, kan det sjældent betale sig at administrere lønnen. Ved at outsource lønadministrationen til os er du sikker på, at dine ansatte får den rette løn til rette tid. Vi er 100 meter-mestre i et utal af overenskomster og ved, hvilke faldgruber du skal undgå. Og med et solidt kendskab til mange lønsystemer har vi et godt udgangspunkt for at gøre din lønadministration så effektiv som muligt. Til glæde for både dig og dine medarbejdere.

LØN & HR

efectus varetager lønprocessen fra A-Z. Fra indsamling af løndata – ex. fra tidsregisreringssystemer – korrekt behandling af løndata ifht overenskomster, personalepolik mv, udstedelse af lønsedler, bogføring, afstemning til både regnskab og eIndkomst, indberetning til SKAT samt Danmarks Statistik og brancheforeninger. Vi administrerer løn for både små og store virksomheder og det er helt op til jer om det er hele eller dele af processen, vi skal hjælpe med.

Der er mange penge at hente på refusioner ved barsel, sygdom mv eller på tilskud til flexjob, elever m.fl. Ens for både refusion og tilskud er, at de skal søges rettidigt, hvilket ofte kan være svært at passe ind i en travl hverdag. I kan trygt overlade opgaven til efectus – vi sørger for rettighed ansøgning, opfølgning samt bogføring.

Implementering af nyt lønsysm kræver ofte ekstra ressourcer, som kan være svære at finde internt. Vi har stor erfaring med implementeringer og hjælper jer gerne med opsætning af løndele, kontering, overførsel af saldi, beregninger ifht overenskomster og personalepolitik, tests, bogføring og afstemning.

Har I brug for hjælp til udarbejdelse af ansættelseskontrakter, kan efectus hjælpe og derved sikre, at kontrakten indeholder alle væsentlige forhold og vilkår for at være gældende. Vi hjælper også gerne med udarbejdelse af tillæg til ansættelseskontrakter.

En opsigelse skal indeholde en række punkter for at være gældende, bl.a. saglig begrundelse og opsigelsesvarsel. Med hjælp fra efectus kan I sikre, at jeres opsigelser er juridisk gyldige.

Personalehåndbogen er en samling af de rettigheder, pligter og værdier, som en virksomhed ønsker at kendetegne sig ved og som sikrer, at virksomhedens medarbejdere bliver behandlet ensartet og struktureret. efectus har stor erfaring med udarbejdelse af personalehåndbøger – skal vi også skrive din?