Pia Pedersen står foran en række betonsøjler

Overordentligt
godt styr på
økonomien

Tenna Nørgaard, TENZION

Som kreativ Art Director er bogholderi, skat og moms temmelig langt fra mit interessefelt. Men det er mig bydende nødvendigt, at der er styr på økonomien, så jeg kan sove trygt – og det gør jeg nu! De varmeste anbefalinger til efectus herfra. Her finder du et ordentligt menneske med overordentligt godt styr på økonomien.

Tenna Nørgaard, ejer og AD’er, TENZION

Hvis man som os vægter ordentlighed og faglighed højt, så er efectus med Pia i spidsen den helt rigtige samarbejdspartner. Den udtalelse beror på flere års opgaveløsning og sparring. Faktisk vil jeg gå så langt og sige, at samarbejdet er en ren fornøjelse.

Janne Jensin, direktør og partner, Servicefirmaet

Pia og efectus har stået for vores regnskaber de seneste fire år. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet. Der er styr på tingene, og Pia har altid været tilgængelig for spørgsmål eller sparring omkring små og store sager, som løbende opstår. Vi har også fået god hjælp til at forenkle og optimere nogle processer, som har gjort arbejdet med fakturering og betaling mindre tidskrævende. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. 

Carsten Bjerregaard, owner/partner, Marketing Capacity

Igennem 15 år har itValues outsourcet bogholderiet til Pias team. Vi er superglade for samarbejdet, og derfor har vi kørt videre med Pia og hendes team år efter år. Tak for indsatsen – vi giver vores varmeste anbefalinger herfra.

Per Tversted, CEO, itValues

Jeg har i gennem de sidste fem år brugt Pia (efectus) til at både bogføring og regnskaber. 

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Pia, og hun er med til at sikre, at der altid er styr på alle detaljerne omkring mit regnskab.

Steen Aagaard Walter, arrangør, 

HedeDanmark Røsnæs Trail.

Et mantra på et reklamebureau, som jeg var medejer af for nogle år siden, lød: ‘Vi gør ikke små projekter store, eller store projekter små.’ Det samme kan man sige om Pia. Hun forstår at give præcis den sparring og service, som projekterne berettiger til. Hun kommunikerer to-the-point og har i det hele taget gjort det nemt at være tryg, fordi der – om ikke andet – er styr på økonomien. Tør man i disse tider sige, at Pia er en guttermand? Well, nu har jeg sagt det.

Bjarke Stemann, partner i Market Media og ejer af Stemann Communication